Back to school party

Da er vi igang igjen med å arrangere høstens store happening på Holemoen - "Back To School Party 2017" med Petter "Katastrofe"!

Dette er rusfritt arrangement for ALLE barne og ungdomskole elevene i hele Modum, med familie. Tanken er å kunne gi alle barna en lik avslutning på sommeren, og gi dem en konsert opplevelse som vil bli snakket om lenge. Nytt i år er at det hadde vært topp og sett alle lærerene, assistentene, etc. som jobber med skolebarna våre også der oppe.

I fjor klarte vi å samle cirka 2000 mennesker på Holemoen og i år håper vi det kommer enda fler som vil være med på festen. Alt vil bli tilrettelagt på samme måte som ifjor. Med godt markerte parkeringsplasser og shuttlebusser fra Vikersund og området rundt Sysle. God sikkerhet med Politi og sanitetsvakter fra Røde Kors.

I år vil det bli servert underholdning av skolemusikken her i Modum. Modum Barneteater sammen med Modum Revy og Teaterlag. Rockegruppa "All Inn" og i år som ifjor kommer Petter "Katastrofe". Han har med seg de samme to gutta som ifjor Elly Ecko og Andy North i tillegg tar han med seg trommisen til Erik & Kris. Dette blir bare SINNSYKT moro!

Billettprisen er kr. 50,- per pers.
Da får man inngang, parkering, shuttlebuss og billetten vil gjelde som lodd hvor 10 barn vil vinne ett møte med selveste "Katastrofe" bak scenen etter konserten.

Det vil i år også bli mulighet til å ta middagen på Holemoen, da vi åpner kiosken for salg av mat og drikke. Pølser for kr. 10,- og brus for kr. 20,-
Info om billetter og andre relevante ting kommer på facebook - bare søk på Back too school party. Har du/dere spmørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.

For å få dette mulig er vi helt avhengige av å få med oss det lokale næringsliv.
Kan du eller ditt firma tenke deg å være med på sponsorlisten?
Ta gjerne kontakt med Morten Selmer Wahlmann - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - telefon 92264923