×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 51

Om skigruppa

Skigruppa i I.L. Moingen ønsker at flest mulig barn skal være aktive. Ved å arrangere skikarusell håper vi å kunne bidra til økt skiglede og en sosial møtearena. Det er primært barn i Sysle skolekrets som er målgruppen for skigruppa.

Skigruppa er dugnadsbasert og har som oppgave å arrangere skikarusell og vedlikeholde lysløypa. For å klare dette får vi god hjelp av foreldre ved sysle skole og medlemmer i Moingen. Vi er så heldige at Modum Kommune sørger for ukentlig oppkjørte løyper. Løypemaskinen kjører normalt hver tirsdag så lenge føre tillater det.

Lysløypa er delt inn i 3 forskjellige lengder. En kort for de aller minste som går rundt på stadionområdet. Den mellomste løypa er ca. 650m og fremstår som litt krevende for nybegynnere. Den lengste runden er ca. 1,7km og går en del opp og ned med bratte bakker, noe som gir god fart og utfordrer skiferdighetene til de fleste.

Moingen er medlem av Norges Skiforbund. Det gir oss mulighet til å arrangere Telenor Skikarusell. Telenor sponser da premier og arrangørmateriell. Informasjon om årets karusell finner du under Ski -> Telenor Skikarusell, Telenor Skikarusell 2021

Lysløypa kan utenfor skisesong brukes til å gå tur eller sykle i. Gatebelysningen blir normalt slått på i forbindelse med høstferien. Lampene skrur seg på når det blir mørk, men tidligst kl. 16.30. Lampene slår seg av ca. kl. xx.xx.

Skigruppa Moingen sesongen 2021 består av en leder(Petter Monsen) og et styremedlem(Karianne Hovde).  

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.